Contact

In deze rubriek is de interactie geregeld met de luisteraars. Omdat 'De weekendkick' is voorgemonteerd is het niet mogelijk 'live' te reagen via de telefoon. Uiteraard kan wel via deze website worden gereageerd onder de contactrubriek. Het mogelijk een bericht plaatsen in het gastenboek of een mail sturen naar de programma maker met een verzoekplaat of een reactie. Je kunt gerust reageren via de onderstaande items.

Mailen
Reageer via de e-mail

Door op de e-mail button hiernaast te klikken kun je een bericht sturen naar de reactie van het programma 'De weekendkick'. Zo kun je anoniem reageren als je dat wilt. Uiteraard kan er ook worden gemaild naar het eigen e-mailadres van 'De weekendkick': mail@reinroosendaal.nl.

Een verzoekplaat
Reageer via de e-mail

Het is ook mogelijk een plaat tippen voor een uitzending van 'De weekendkick'. Ook kun je terugzien welke platen zijn gedraaid in vorige uitzendigen van 'De weekendkick' in de rubriek 'Programma archief' - 'Playlisten en terugluisteren'. In het algemeen wordt in de weekendkick disco, soul en pop gedraaid. In deze categorie zijn veel platen die binnen het format van 'De weekendkick' en de overige programma's van Radio Horion. Mail jouw verzoekplaat naar: mail@reinroosendaal.nl of klik op 'The DJ' hiernaast.